ALGEMENE INFO

Bevoorrading

 

  • 1e             → Steenpaal: water, sportdrank, suikerwafels

  • 2e (12km) → splitsing Livierenbos en Livierenstraat: water, sportdrank, suikerwafel, banaan
    3e (21km)

  • 2e (21km) → kruising Livierenbos met Motte: water, sportdrank, wafel, banaan


 

Borstnummer

 

Het dragen van een borstnummer is verplicht. Het borstnummer dient duidelijk zichtbaar op de borst dan wel op de buik gedragen te worden.

 

Zowel de voorinschrijvers als de daginschrijvers zullen op de wedstrijddag zelf het borstnummer uitgereikt krijgen bij de inschrijflocatie : het openbaar centrum (muziekschool) Opbrakel, St-Martensstraat 51, 9660 Opbrakel

 

Iedere afstand/ wedstrijd heeft zijn eigen type borstnummer om duidelijk het verschil het verschil te zien tussen de deelnemers van de verschillende wedstrijden.

 

Het borstnummer zal niet voorzien zijn van een chip, de tijden worden manueel opgenomen en komen die zelfde dag nog online.


 

Douches & kleedkamers

→ voetbalterrein SK OPBRAKEL.

 

Bewaarplaats sporttassen

Er zal een gratis bewaarplaats voorzien zijn voor sporttassen. Bij overhandiging van de sporttas wordt het borstnummer erbij genoteerd. Bij vertoning van het borstnummer wordt de rugzak terug gegeven.

→ Openbaar centrum, Opbrakel, St-Martensstraat

 

Parkeren

Er is mogelijkheid tot parkeren aan de kerk van Opbrakel, rusthuis van Opbrakel en in de lengte van de Lijnstraat. Mensen die zich wensen te parkeren in het verlengde van de Lijnstraat of Ten Bergen, dienen te rijden via de Ronssesestraat en de Sint-Liebertusdreef.

 

TIJDSLIMIET

De tijdslimiet voor :

  • 6 km is 1,5 uur

  • 12 km is 2 uur

  • 21 is 3 uur

 

 

Website:  Lospic run GO! Atheneum BR@KEL

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now