ALGEMENE INFO

WE KREGEN EEN NEGATIEF ADVIES WAARDOOR DE LOSPIC RUN DOORGAAT VERPREID OVER EEN WEEK.

MEER INFO OP DE AFBEELDING HIERONDER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COVID-19

Onder voorbehoud van strengere Covid-19 maatregelen zal het evenement doorgaan. Indien het evenement niet kan doorgaan omwille van strengere maatregelen wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.

Mondmasker is verplicht aan te doen zolang je niet start aan de wandeling of run.

Er wordt geen drank of eten verkocht door de organisatie.

Je dient op voorhand ingeschreven te zijn. Daginschrijvingen worden in geen geval toegelaten.

Je moet de maatregelen inzake aansturing bezoekersstromen volgen (wachtrijen, signalisatie, ...)

​Er wordt geen fysieke bevoorrading voorzien. Je dient zelf je bevoorrading (wordt meegegeven voor de start) mee te nemen tijdens de run.

Annuleren

Indien je als deelnemer verhinderd bent aan het evenement deel te nemen, vindt geen restitutie van het inschrijvingsgeld  plaats.

Bevoorrading

 

​Er wordt geen fysieke bevoorrading voorzien. Je dient zelf je bevoorrading (wordt meegegeven voor de start) mee te nemen tijdens de run.


 

Borstnummer

 

Het dragen van een borstnummer is verplicht. Het borstnummer dient duidelijk zichtbaar op de borst dan wel op de buik gedragen te worden.

 

Het borstnummer zal klaar liggen bij de inschrijflocatie : ter hoogte van voetbalterrein SK Opbrakel

 

Iedere afstand/ wedstrijd heeft zijn eigen type borstnummer om duidelijk het verschil het verschil te zien tussen de deelnemers van de verschillende wedstrijden.

 

Het borstnummer zal niet voorzien zijn van een chip, de tijden worden manueel opgenomen en komen die zelfde dag nog online.


 

Douches & kleedkamers

Er zijn geen douches of kleedkamers voorzien. Kom dus reeds in sportkledij toe. Je bent wel in de mogelijkheid een zakje met je portefeuille, sleutels, ... af te geven.

 

Parkeren

Er is mogelijkheid tot parkeren aan de kerk van Opbrakel, rusthuis van Opbrakel en in de lengte van de Lijnstraat. Mensen die zich wensen te parkeren in het verlengde van de Lijnstraat of Ten Bergen, dienen te rijden via de Ronssesestraat en de Sint-Liebertusdreef.

 

TIJDSLIMIET

De tijdslimiet voor :

  • 6 km is 1,5 uur

  • 12 km is 2 uur

  • 21 is 3 uur